Så kom dagen / morgenen hvor vi skulle afsted…. tror vi alle sammen stod op omkring kl. 5. Vi hentede mor og far, og alle kufferterne passede fint i Ford Focus’en. Afsted mod Billund, hvor Rasmus satte os andre 3 af, og kørte over og parkerede vores bil i LEGO’s parkeringshus.

Vi havde checket in hjemmefra, så manglede bare at få vores boardingkort, og derefter hen og aflevere vores kuffert…. det gik hurtigt da der ikke var andre i køen.

Turen til Amsterdam gik fint, faktisk lettede vi fra Billund 15-20 min før tid, og var derfor også i Amsterdam før tid, hvilket var rigtig fint, da vi kun havde havde 1 time og 10 min at skifte i, men det passede med at vi gik fra det ene fly til det andet. Vi ventede heller ikke rigtig ved hverken paskontrollen eller ved sikkerhedstjekket ude ved gaten.

Vi havde fået gode pladser i flyet, to og to, lige bagved hinanden. Vi blev sørget godt for, fik rigelig med mad og drikke under hele flyveturen.

Ankomst til Atlanta blev lidt mere et gedemarked end vi før har prøvet, da der var rimelig lang kø ved paskontrolen/immigrationsmyndighederne, og da vi endelig kom til, var det ved et rigtig surt æsel, en meget mørk amerikansk mand, med navnet White. En af dem der rigtig nød at være en autoritet, og vi nåede da også at blive irettesat et par gange inden vi var færdig…. Velkommen til Amerika!!!!
Videre hen og finde kufferterne, bære dem igennem tolden, og aflevere dem igen og så videre til security check. De, lidt over to timer, vi havde til at skifte i gik hurtigt.

Efter landing i Orlando skulle vi have fundet vores lejebil, men det var der også andre der skulle, så det gik der også lige lidt tid. Manden i biludlejningen forsøgte at sælge os en opgradering (som “kun” kostede 600 kr ekstra), men vi takkede pænt nej. Da vi kom ud til garagen skulle vi bare gå hen til der hvor der stod Mid- Suv, og så kunne vi bare tage den vi ville have, og den vores 4 kufferter kan være i. Det blev til en Jeep Liberty, og vi lige præcis kan have det hele i.

Vi havde heldigvis ikke så lang til vores hotel, som vi fandt rimelig nemt med vores GPS, som vi havde med hjemme fra.

Aftensmaden troede vi skulle være sushi på en restaurant vi før havde prøvet, men den var lukket i mellemtiden, så det blev den nemme med mad fra supermarkedet, hjem og spise og derefter i seng.