Idag sov vi længe…. til ca. 7.45. I dag har det været gråvejr og lidt finregn et par gange, og så lige en enkelt ordentlig tordenbyge, men den kom heldigvis efter vi havde set det vi skulle og var kommet ind i bilen og på vej.

Vi startede dagen med at køre til Naples Pier, vi ramte ikke den helt rigtige parkeringsplads, så vi måtte lige gå et kort stykke på stranden, men her så vi også allerede den første delfin, der svømmede rundt ude ved molen, samtidig med at vi lige kunne få dyppet tæerne i havet.

Vi gik ud på molen, og Rasmus havde medbragt hans ny-indkøbte fiskestang, og han fik da også fisket lidt, men der var ikke rigtig noget der bed på, måske fordi han fiske med den forkerte madding. Andre bandt bare en god fisk på krogen og stak den ned i vandet, og efter et stykke tid, kom delfinen og tog fisken. Der var både en stor og en mindre delfin der svømmede rundt helt tæt på molen.

Så gik turen videre ad Highway 41 mod Miami gennem Everglades. Vi var lige et smut omkring Everglades City, hvor nogle af husene står på pæle, og hvor vi fik lidt at spise på et rigtig rustik hyggeligt sted på kajen, hvor airboats kom sejlene forbi.

Vi har set flere forskellige fugle og et par flade alligatorer, indtil vi kom til Oasis Visitor Center, hvor der lå masser af alligatorer.

Vi var også omkring Shark Valley, hvor vi slap for at betale de $10, det ellers koster at komme ind, da de allerede var gået hjem. Vi gik kun en kort tur ud af asfalt vejen, da det dryppede lidt, men også fordi der henne på vejen lå en alligatorer, og da vi kom tættere på åbnede det munden og kigge hen mod os, så vi vendte om og gik tilbage, da det også begyndte at tordne i det fjerne.

Da vi kørte fra Shark Valley begyndte det så småt at regne, og da vi kom lidt længere gav det så meget vand at vinduesviskeren måtte i højeste hak.

Vi kom også igennem Redlands, som er et stort landbrugs og gartneri område vest for Florida City/ Homestead, inden vi nåede frem til hotellet ved 18 tiden. Til aftensmad kørte Rasmus og mig hen og købte en pizza som vi spiste unden patio’en ude foran hotelværelset sammen med et par kolde øl.