I dag vågnede vi omkring kl. 6, eller det gjorde de to “unge”, de ældre sov lidt længere, men de har også været oppe og lege med airconditionen i natsmiley

Vi fik os et bad, hvilket var tiltrængt efter en lang dags flyven igår, inden vi gik ned og fik morgenmad. Der var fint med morgenmad med alt muligt forskelligt. Vi fandt et bord udenfor og sad og spiste, vejret var dejligt selv kl. 8 om morgene var det stropbluse og shorts vejr. Meget fint at vi sad ude, da både mor og far, synes de ville sidde og spilde deres mad, far hældte sirup i skødet og mor juice i sandalen….. som Rasmus sagde, hvis de kunne sidde ordentlig, kunne de komme mange fine steder med hen smiley

Vi pakkede vores ting og kørte til Sea World, hvor vi har tilbragt hele dagen, med at se de forskellige shows og diverse dyr. Vi fik også rørt ved nogle rokker, rimelig slimmede at mærke på, og så var vi nede og fodre delfiner.

Vi var også ind og se/prøve en helikopter simulator tur inden man kom ind hvor man kunne se beluga hvalen…. det var ikke lige den bedste oplevelse, da både mor og mig blev rimelig dårlige, så de næste par timer gik med at blive friske igen.

Så gik turen øst og lidt nord på, mod Titusville ude ved Kennedy Space Center, hvor vi har lejet en campinghytte. Manden i reception var rigtig venlig, og fortalte også hvor vi kunne finde ting i nærheden. Hytten er rigtig fin, lidt mere udstyret end dem vi før har prøvet at bo i, da vi både har lille køkken, toilet og bad her. Vi kørte en tur i et Publix supermarked og fik handlet aftensmad, drikkevare og morgenmad til imorgen.

Mette